2018. február 21. szerda
Boldog névnapot Eleonóra!

Magyar Szerb Kereskedelmi és Iparkamara Egyesület
6722. Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefon: 70/45-222-33
e-mail: info@mszkik.hu
 

Felhívás: Vajdasági termékek kiállítása

A Kárpát Régió Üzleti Hálózat irodái és a Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara kétnapos rendezvényt tart 2012. október 10-én és 11-én a Szeged Város Megyeházának Aulájában (Szeged, Rákóczi tér 1.)

A Rendezvény fővédnöke: Szatmáry Kristóf, Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságszabályozásért felelős államtitkára.

A Rendezvény létrejöttében közreműködök: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Nemzeti Külgazdasági Hivatal, Csongrád megyei Kormány Hivatal és számos hazai és vajdasági vállalkozás, Szervezet, amelyek segítik a sikeres megvalósulást.

A rendezvény célja, hogy elősegítse a vajdasági kis- és közép-vállalkozások magyarországi piacra jutását, megjelenését, termékbemutatási lehetőség biztosításával valamint információkkal szolgáljon a magyarországi reláció iránt érdeklődő vajdasági vállalkozások számára a piaci feltételekről is.

A Kiállításon résztvevő cégek számára ingyenes kiállítói standot biztosítunk. A kiállítani kívánt termékek helyszínre való eljuttatásáról a kiállítónak kell gondoskodni.

Várják mindazon cégek és vállalkozások jelentkezését, akik az arra alkalmas árujukkal szeretnének megjelenni, vagy annak eladási volumenét bővíteni akarják a magyarországi piacokon a közeljövőben.

Természetesen számítunk az olyan érdeklődő KKV-re is a Vajdaságból, akik most nem kívánják kiállítani termékeiket, vagy bemutatni szolgáltatásaikat a nagyközönség előtt, hanem a helyszínen kívánják tanulmányozni, megismerni a magyar lehetőségeket és piaci feltételeket.

A rendezvény első napján, október 10-én délután a Vajdasági Kiállítók rendezik be a részükre rendelkezésre álló standokat, a berendezett standoknál fogadják a sajtó képviselőit, akik számára megadják a kért információkat, ezt követően a nap zártkörű közös termékbemutatóval, sajtókonferenciával érne véget.

Október 11-én 10 órától több program kerülne megvalósításra:

  • Kiemelt központi program: Szakmai Konferencia a KKV szektor képviselőinek a magyar térséggel kapcsolatban: kereskedelmi, jogi szabályokról, partnerkeresési lehetőségekről stb. (Neves előadók bevonásával) Ezt követően büféebéd.
  • B2B potenciális üzletfeleknek
  • Nyílt kiállítás, és a standok kínálatának folyamatos bemutatása – az érdeklődő lakosság számára is - amely szolgálhat primer piaci információgyűjtésként is
  • Kóstoltatás
  • Meglepetés

A rendezvényen való részvétel ingyenes, előzetes regisztrációhoz kötött. A kitöltött jelentkezési lapot a krisztina.losonc@crbnetwork.eu e-mail címre várják 2012. október 4-ig. Amennyiben kérdése merül fel, tájékoztatást a +381 63 851 5157 telefonszámon kaphat.

Ne szalassza el a lehetőséget. Vegyen részt rendezvényünkön, informálódjon, és ha van rá lehetősége, mutassa be Ön is piacképes termékeit a magyarországi nagyközönség előtt!Mellékelt állományok

Állománynév Típus Méret
jelentkezesi_lap.doc doc 511.50 KB
prijavni_formular.doc doc 513.50 KB

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még senki sem szólt hozzá. Legyen Ön az első!

Szóljon hozzá

HTML kód használata nem engedélyezett, de a webcímek automatikusan át lesznek alakítva linkekké. Az e-mail cím soha nem lesz publikálva.. A hozzászólások moderálási jogát fenntartjuk. Az avatarok megjelenítéséhez a Gravatar szolgáltatást használjuk. Töltse föl képét itt: www.gravatar.com.

Remaining characters

security image

Minden  -al jelölt mező kitöltése kötelező!