2018. március 18. vasárnap
Boldog névnapot Sándor, Ede!

Magyar Szerb Kereskedelmi és Iparkamara Egyesület
6722. Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefon: 70/45-222-33
e-mail: info@mszkik.hu
 

Gazdasági lehetőségek Szerbiában

Forrás: Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara BMKIK

Szerbiában még lehet vágni a tortából – mondta a Magyar- Szerb Kereskedelmi és Iparkamara (MSZKIK) elnöke pénteken, Békéscsabán, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaságfejlesztési Munkabizottságának ülésén. Török György ezzel arra utalt, hogy a határ menti gazdasági kapcsolatok bővítésében még igen sok lehetőséget lát a kamara. Elmondta, a vállalkozóknak minden segítséget megadnak ahhoz, hogy a szomszédos ország felé nyissanak. A tapasztalat és információs háttér is rendelkezésre áll ehhez.

A szervezet ügyvezető alelnöke, Jójárt Miklós gyakorlati példákat is felhozott, hogyan segítették a megvalósításban a magyar és szerb vállalkozókat. Mezőgazdaság, gépipar, fémipar, építőipar terén köttettek már az ő segítségükkel üzletek, de a kétoldalú gazdasági kapcsolatok skálája igen széles.

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaságfejlesztési Munkabizottságának ülésén látták vendégül déli szomszédunk képviselőit. A munkabizottság elnöke, Szabó Géza egyben a Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke is, aki fontosnak tartotta a határ menti nyitást Romániához hasonlóan Szerbia irányába is. Szabó Géza hangsúlyozta, nagyon sok kiaknázatlan lehetőség van az üzleti életben szerb-magyar vonatkozásban.Hozzászólások

Ehhez a hírhez még senki sem szólt hozzá. Legyen Ön az első!

Szóljon hozzá

HTML kód használata nem engedélyezett, de a webcímek automatikusan át lesznek alakítva linkekké. Az e-mail cím soha nem lesz publikálva.. A hozzászólások moderálási jogát fenntartjuk. Az avatarok megjelenítéséhez a Gravatar szolgáltatást használjuk. Töltse föl képét itt: www.gravatar.com.

Remaining characters

security image

Minden  -al jelölt mező kitöltése kötelező!