2018. március 18. vasárnap
Boldog névnapot Sándor, Ede!

Magyar Szerb Kereskedelmi és Iparkamara Egyesület
6722. Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefon: 70/45-222-33
e-mail: info@mszkik.hu
 

A siker titka - határon innen és túl

A korábbi évekhez hasonlóan a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idén is csatlakozik az Európai Kis- és Középvállalkozások Hetéhez a Példakép Alapítvánnyal és a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karával közreműködésben.

2016. december 1-jén a CSMKIK Székházban helyi és határon túli sikeres vállalkozóktól, példaképektől, Enterprise Europe Network követeinktől tudhatják meg miben rejlik a siker titka határon innen és azon túl.

Helyszín: CSMKIK Székház, II. emelet, Rainer terem
(Szeged, Párizsi krt. 8-12.)

Időpont:    2016. december 1. 14 óra

Nyitóelőadás: Nagy ZoltánAptivic Bt (http://www.boutiqbar.hu/)

A Boutiq’ Bar tulajdonosa 1990-ben érkezett Magyarországra a családjával Erdélyből, három bőröndjük volt, innen kezdték újra az életüket. Nagy Zoltán ma Európa legjobb bárjainak egyikét vezeti, pedig csak 30 évesen döntötte el, mivel is akar valójában foglalkozni.

"Olyan nincs, hogy feladás, mint ahogy nincs bukás sem. Minden, ami történik, egy tanulási folyamat része, tapasztalatszerzés. Az élet tanít, csak oda kell figyelni."

Beszélgetőtársak:

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet űrlap kitöltésével tud megtenni ITT!

Regisztrációval kapcsolatos kérdésekben az eenszeged@csmkik.hu e-mail címen, vagy a 62/554-253-as telefonszámon tud érdeklődni.Hozzászólások

Ehhez a hírhez még senki sem szólt hozzá. Legyen Ön az első!

Szóljon hozzá

HTML kód használata nem engedélyezett, de a webcímek automatikusan át lesznek alakítva linkekké. Az e-mail cím soha nem lesz publikálva.. A hozzászólások moderálási jogát fenntartjuk. Az avatarok megjelenítéséhez a Gravatar szolgáltatást használjuk. Töltse föl képét itt: www.gravatar.com.

Remaining characters

security image

Minden  -al jelölt mező kitöltése kötelező!