2018. március 18. vasárnap
Boldog névnapot Sándor, Ede!

Magyar Szerb Kereskedelmi és Iparkamara Egyesület
6722. Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefon: 70/45-222-33
e-mail: info@mszkik.hu
 

Áprilisi előzetes! - Idén is várja látogatóit a belgrádi SEEBBE Építőipari Kiállítás

Idén immár 42. alkalommal nyitja meg kapuit a belgrádi SEEBBE (South-East Europe Belgrade Building Expo) - Nemzetközi Építőipari Kiállítás, mely kiváló üzleti lehetőségeket kínál minden hazai és nemzetközi építőipari szektorban tevékenykedő cégnek. Az 1998 óta UFI minősítéssel is rendelkező kiállítás 2016. április 19-23 között kerül megrendezésre.

A tavalyi rendezvényre mintegy 34.000 látogató volt kíváncsi és 505 kiállító mutatkozott be. Az idei rendezvény is számos területet ölel fel:

• kutatás és tervezés

• építés és karbantartás

• mély- és vízépítés

• építőipari alapanyagok, szerszámok, felszerelések

• lakberendezés és belső építészet

• építőipari gépek, berendezések és eszközök

• épületek újjáépítése és helyreállítása

• kézművesség

• információs technológia

• projekt menedzsment

Ez a rendezvény tökéletes alkalom hosszútávú üzleti kapcsolatok kialakítására, külföldi cégekkel való megismerkedésre. A kiállítás az évek alatt megerősítette vezető pozícióját a délkelet-európai régióban,  idevonzotta a világ és a hazai piac leghíresebb gépgyártóit is. Egyesek gépezeteket mutatnak be és kínálnak a befektetőknek, mások a nyersanyagokat mutatják be, vagy kész termékekkel és szolgáltatásokkal állnak elő, ismertetik újdonságaikat a különböző építészeti ágakban - a tervezéstől és építéstől az objektumok berendezéséig.

A kiállítók bemutatkozását szakprogramok is követik majd a korszerű építészet témáival, amit a megfelelő tudományos intézetek együttműködésével szerveznek meg. Tekintettel, hogy nemzetközi rendezvényről van szó, megrendezésre kerül a termékek minőségének értékelése. A legjobbak a Belgrádi Vásár legnagyobb elismerésében részesülnek.

Minden kedves érdeklődőt várnak idén is áprilisban Belgrádban!

Információink szerint Kamaránk több tagja kiállítóként, vásári látogatóként is jelen lesz ezen a nagy nemzetközi seregszemlén, ahol naprakész információkat tudnak begyüjteni a szerb gazdaság egyik fontos ágazatának hagyományos seregszeléjén.Hozzászólások

Ehhez a hírhez még senki sem szólt hozzá. Legyen Ön az első!

Szóljon hozzá

HTML kód használata nem engedélyezett, de a webcímek automatikusan át lesznek alakítva linkekké. Az e-mail cím soha nem lesz publikálva.. A hozzászólások moderálási jogát fenntartjuk. Az avatarok megjelenítéséhez a Gravatar szolgáltatást használjuk. Töltse föl képét itt: www.gravatar.com.

Remaining characters

security image

Minden  -al jelölt mező kitöltése kötelező!