2018. március 18. vasárnap
Boldog névnapot Sándor, Ede!

Magyar Szerb Kereskedelmi és Iparkamara Egyesület
6722. Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefon: 70/45-222-33
e-mail: info@mszkik.hu
 

Mangalicanapok a kék szökőkútnál

Hatodik alkalommal tartja meg a Mangalicatenyésztők Vajdasági Egyesülete az Etno Food Expo Mangalicanapok elnevezésű rendezvényt. Mint azt Gulyás Violetta szervező elmondta, a rendezvényt az idén először tartják meg Szabadkán, a kék szökőkút melletti sétányon szeptember 25-e és 28-a között. Eddig ez a rendezvényt Ludason, a Bellum Fogadó étterem udvarában volt, de annak érdekében, hogy az emberek minél jobban megismerjék a mangalicatermékeket és magát a rendezvényt, ezért azt átköltöztették Szabadkára. A kiállítás keretében mangalica- és szürke marhahúsból készült termékek, kecskesajt, méz, pálinka, bor, kézművestermékek és sok más érdekesség lesz megtekinthető – tette hozzá.

A rendezvény célja ezen termékek szélesebb körben való megismertetése és az egészséges táplálkozás népszerűsítése. A gyermekek számára a helyszínen lesz mangalicasimogató is.

A Mangalicatenyésztők Vajdasági Egyesülete a helyszínre várja az érdeklődőket, egyben felhívták minden kiállító figyelmét, aki hússal, tejtermékkel, borral, pálinkával, kézművestermékekkel részt venne a rendezvényen, hogy jelentkezzen a szervezőknél a fogado10@gmail.com e-mail címen vagy pedig a 064/640-66-42-es telefonszámon.

Az Etno Food Expo keretében ünnepi vacsora is lesz Ludason a Bellum Fogadóban szeptember 27-én. A svédasztalos vacsora teljes italfogyasztással 1300 dinárba kerül fejenként.

Forrás: Magyar SzóHozzászólások

Ehhez a hírhez még senki sem szólt hozzá. Legyen Ön az első!

Szóljon hozzá

HTML kód használata nem engedélyezett, de a webcímek automatikusan át lesznek alakítva linkekké. Az e-mail cím soha nem lesz publikálva.. A hozzászólások moderálási jogát fenntartjuk. Az avatarok megjelenítéséhez a Gravatar szolgáltatást használjuk. Töltse föl képét itt: www.gravatar.com.

Remaining characters

security image

Minden  -al jelölt mező kitöltése kötelező!