2018. március 18. vasárnap
Boldog névnapot Sándor, Ede!

Magyar Szerb Kereskedelmi és Iparkamara Egyesület
6722. Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefon: 70/45-222-33
e-mail: info@mszkik.hu
 

Vegyen részt Ön is az Újvidéki Mezőgazdasági Vásárt kísérő rendezvényünkön - Meghívó

Forrás: Magyar SzóA tavaszi Újvidéki Nemzetközi vásár Szerbia egyik leglátogatottabb és legszélesebb körű vására.

Alaphelyzetben a mezőgazdaságot és az élelmiszeripart mutatja be, de ezen már túlnőtt az elmúlt évtizedben, hiszen minden olyan gyártó forgalmazó hazai és külföldi felvonul, amely kapcsolódhat pl.

  • csomagolás
  • gépgyártás
  • megújuló és újrahasznosítható energiák
  • környezetvédelem, hulladékgazdálkodás, újrahasznosítás
  • anyagmozgatás, szállítás, logisztika
  • informatika
  • robottechnika stb. szakmákhoz.

Jelentős azoknak a nagy és kisebb (KKV-k) vállalkozásoknak a jelenléte, akik a Vajdaságban jól prosperálnak és bemutatják termékeiket, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy új partnereket, piacokat találjanak akár más országokból is.

A vásáron belül lehet találkozni a kézműiparral, népművészettel, gasztronómiával kitelepült gyártókkal, akik termékei helyben fogyaszthatók, illetve megvásárolhatók.

Kamaránk "hagyományosan" több év óta - komoly érdeklődés mellett, partner szervezeteivel közösen - Magyar Szakmai Napot tart (neves előadók, ismert szakemberek, sikeres vállalkozók közreműködésével), a magyar és szerb vállalkozók határon átnyúló kapcsolatait helyezi középpontba, amely generálhatja azok létrejöttét egészen az üzletkötéssel bezárólag is.

Érdeklődésére számítva csatoljuk Meghívónkat, várjuk regisztrációját, megjelenését 2015. május 14-én Újvidéken, rendezvényünkön!Mellékelt állományok

Állománynév Típus Méret
meghivo_ns_2015.pdf pdf 247.50 KB
pozivnica_ns_2015.pdf pdf 182.45 KB

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még senki sem szólt hozzá. Legyen Ön az első!

Szóljon hozzá

HTML kód használata nem engedélyezett, de a webcímek automatikusan át lesznek alakítva linkekké. Az e-mail cím soha nem lesz publikálva.. A hozzászólások moderálási jogát fenntartjuk. Az avatarok megjelenítéséhez a Gravatar szolgáltatást használjuk. Töltse föl képét itt: www.gravatar.com.

Remaining characters

security image

Minden  -al jelölt mező kitöltése kötelező!