2018. március 18. vasárnap
Boldog névnapot Sándor, Ede!

Magyar Szerb Kereskedelmi és Iparkamara Egyesület
6722. Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefon: 70/45-222-33
e-mail: info@mszkik.hu
 

Meghívó Bábolnai Gazdanapokra

 

Kedves Partnerünk! Kedves Látogatónk!

Ezúton fogadja szíves meghívásunkat a Bábolnai Gazdanapokra, amely idén az alábbi időpontban fogadja az érdeklődőket: 2016. augusztus 31- szeptember 3.

A Bábolnai Gazdanapok a legrégibb hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági kiállítás Magyarországon. A rendezvény nagy népszerűségnek örvend határainkon innen és túl egyaránt. Ne felejtse el naptárába már most beírni a dátumot!

Bábolnán Önt széles termék kínálat, gazdag szakmai programok várják és szórakozásra is nyílik lehetőség. Az idei év újdonsága, hogy a kiállítással egy időben kerül megrendezdésre a lovas sport egy kiemelkedő eseménye, a FIAT Díjugrató Országos Bajnokság.

Kiállítók jelentkezését várják a csatolt jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével. Jelentkezési határidő: 2016. május 31.

Bővebb tájékoztatás a www.babolnaigazdanapok.hu honlapon.

Várjuk szeretettel a kiállításon!Mellékelt állományok

Állománynév Típus Méret
babolnai_gazdanapok_2016_jelentkezesilap.pdf pdf 522.12 KB

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még senki sem szólt hozzá. Legyen Ön az első!

Szóljon hozzá

HTML kód használata nem engedélyezett, de a webcímek automatikusan át lesznek alakítva linkekké. Az e-mail cím soha nem lesz publikálva.. A hozzászólások moderálási jogát fenntartjuk. Az avatarok megjelenítéséhez a Gravatar szolgáltatást használjuk. Töltse föl képét itt: www.gravatar.com.

Remaining characters

security image

Minden  -al jelölt mező kitöltése kötelező!