2018. március 18. vasárnap
Boldog névnapot Sándor, Ede!

Magyar Szerb Kereskedelmi és Iparkamara Egyesület
6722. Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefon: 70/45-222-33
e-mail: info@mszkik.hu
 

MEGHÍVÓ BELGRÁDBA!

Tisztelt Tagvállalatunk!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozata 2014. november 20-án üzleti delegációt szervez Szerbiába, Belgrádba, az ugyanebben az időben megrendezésre kerülő Magyar – Szerb Gazdasági Vegyes Bizottsági üléshez kapcsolódóan.

A Szerb Kereskedelmi és Iparkamara által megszervezendő üzleti fórumon a tervek szerint részt vesz Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter valamint Snežana Bogosavljević-Bošković, mezőgazdasági és környezetvédelmi miniszter. A fórumot követő üzletember-találkozó kiváló lehetőséget kínál sikeres jövőbeli üzletek megalapozására.

A fórum nyelve a magyar és a szerb lesz szinkrontolmácsolással, míg az üzleti találkozók angol nyelvűek, melyekre magyar tolmácsolást nem tudunk biztosítani.

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy korlátozott számban lehetőségünk van a kiutazó üzleti delegációban részt vevő kis- és középvállalkozások külföldi szállásköltségét finanszírozni. A részleteket az előzetes program tartalmazza.

Amennyiben érdeklődik a delegációban való részvétel iránt, kérjük, az alábbiakban felsorolt 3 dokumentumot kitöltve, 2014. október 31-ig a tepes.anna@mkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjék:

1.       a mellékelt jelentkezési lapot,

2.       a jelentkezési laphoz kapcsolódó nyilatkozatot,

3.       a cégprofil (angolul).

A jelentkezést csak a 3 melléklet együttes visszaküldésével fogadjuk el.

Kontaktszemély az Atlasz World Travel Idegenforgalmi Kft.-nél: Vioszné Sebesvári Enikő (Tel: (1) 473 2697; E-mail: outgoing@atlasztravel.hu)

A szakmai programokra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban Tepes Anna, nemzetközi referens áll a rendelkezésükre. (Tel: (1) 474 5142, e-mail: tepes.anna@mkik.hu)Mellékelt állományok

Állománynév Típus Méret
cegprofil_belgrad.doc doc 46.00 KB
elozetes_program_belgrad.pdf pdf 353.72 KB
jelentkezesi_lapnyilatkozat_belgrad.doc doc 69.00 KB

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még senki sem szólt hozzá. Legyen Ön az első!

Szóljon hozzá

HTML kód használata nem engedélyezett, de a webcímek automatikusan át lesznek alakítva linkekké. Az e-mail cím soha nem lesz publikálva.. A hozzászólások moderálási jogát fenntartjuk. Az avatarok megjelenítéséhez a Gravatar szolgáltatást használjuk. Töltse föl képét itt: www.gravatar.com.

Remaining characters

security image

Minden  -al jelölt mező kitöltése kötelező!