2018. március 18. vasárnap
Boldog névnapot Sándor, Ede!

Magyar Szerb Kereskedelmi és Iparkamara Egyesület
6722. Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefon: 70/45-222-33
e-mail: info@mszkik.hu
 

Vegyen részt Ön is a VIII. Sertésnapok - Régi Receptek és Ételek rendezvényen

A Mangalicatenyésztők Vajdasági Egyesülete ebben az évben 8. alkalommal rendezi meg a hagyományos VIII. SERTÉSNAPOK - RÉGI RECEPTEK ÉS ÉTELEK elnevezésű rendezvényt Szabadkán, a központban, 2015. november 17. és 21. között.

A látogatók számára idén is széleskörű lesz a kínálat, ami magába foglalja a húsokat, sajtokat, borokat, pálinkákat, édességeket és a különbözö kézműves érdekességeket.

A rendezvény keretén belül 2015. november 20-án, a Prozivka lakótelepen, a híd mellet (Gabric cuprija), szürkemarha lesz sütve nyárson, amit ott a helyszinen, vagy a téren, a rendezvényen lehet majd megkóstolni - elfogyasztani.

A Bellum fogadó étteremben, Ludason, 2015. november 21-én vendégeinket svédasztalos vacsorával és teljes italfogyasztással várjuk. Belépő 1500,00 din személyenként. A kitünő hangulatról a DÁRIDÓ zenekar gondoskodik.

Elérhetőségeink: +381 (0)64/64-066-42
e-mail: fogado10@gmail.comMellékelt állományok

Állománynév Típus Méret
flajer-a-5-fogado.pdf pdf 1.08 MB

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még senki sem szólt hozzá. Legyen Ön az első!

Szóljon hozzá

HTML kód használata nem engedélyezett, de a webcímek automatikusan át lesznek alakítva linkekké. Az e-mail cím soha nem lesz publikálva.. A hozzászólások moderálási jogát fenntartjuk. Az avatarok megjelenítéséhez a Gravatar szolgáltatást használjuk. Töltse föl képét itt: www.gravatar.com.

Remaining characters

security image

Minden  -al jelölt mező kitöltése kötelező!