2018. március 18. vasárnap
Boldog névnapot Sándor, Ede!

Magyar Szerb Kereskedelmi és Iparkamara Egyesület
6722. Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefon: 70/45-222-33
e-mail: info@mszkik.hu
 

Magyar–szerb termékbemutató Nagykikindán

A nagykikindai Regionális Kereskedelmi Kamarában november 8-án sajtótájékoztatót tartottak, amelyen jelen volt Sebők Tibor, a Nagykikindai Regionális Kereskedelmi Kamara elnöke, Jójárt Miklós, a Magyar–Szerb Kereskedelmi Kamara alelnöke, valamint Losonc Krisztina, a Kárpát Régiók Üzleti Hálózat szabadkai irodájának vezetője.

Együttesen bejelentették, hogy november 14-én és 15-én rendezik meg Nagykikindán a kis- és középvállalkozók termékkiállítását, amelyen 49 magyarországi vállalkozó mutatkozik majd be a nagykikindai, illetve a vajdasági, szerbiai vállalkozóknak a jövőbeni együttműködés reményében. Ehhez hasonló kiállítást szervezett a Magyar–Szerb Kereskedelmi és Iparkamara, együttműködve a Kárpát Régiók Üzleti Hálózat Szabadkai irodájával Szegeden, október 10–11-én, ahol vajdasági, szerbiai kis- és középvállalkozások állították ki termékeiket.

A november 14-én és 15-én tartandó kiállítás ünnepélyes megnyitójára 15-én, csütörtökön 9 órakor kerül sor a nagykikindai Munkásotthonban, ahol jelen lesz Sebők Tibor, a nagykikindai Regionális Kereskedelmi Kamara elnöke, Pásztor Bálint, a VMSZ szerbiai parlamenti frakcióvezetője, valamint több kamarai képviselő, és várják Savo Dobranićot is, Nagykikinda polgármesterét.Hozzászólások

Ehhez a hírhez még senki sem szólt hozzá. Legyen Ön az első!

Szóljon hozzá

HTML kód használata nem engedélyezett, de a webcímek automatikusan át lesznek alakítva linkekké. Az e-mail cím soha nem lesz publikálva.. A hozzászólások moderálási jogát fenntartjuk. Az avatarok megjelenítéséhez a Gravatar szolgáltatást használjuk. Töltse föl képét itt: www.gravatar.com.

Remaining characters

security image

Minden  -al jelölt mező kitöltése kötelező!