Magyar–szerb termékbemutató Nagykikindán

A nagykikindai Regionális Kereskedelmi Kamarában november 8-án sajtótájékoztatót tartottak, amelyen jelen volt Sebők Tibor, a Nagykikindai Regionális Kereskedelmi Kamara elnöke, Jójárt Miklós, a Magyar–Szerb Kereskedelmi Kamara alelnöke, valamint Losonc Krisztina, a Kárpát Régiók Üzleti Hálózat szabadkai irodájának vezetője.

Együttesen bejelentették, hogy november 14-én és 15-én rendezik meg Nagykikindán a kis- és középvállalkozók termékkiállítását, amelyen 49 magyarországi vállalkozó mutatkozik majd be a nagykikindai, illetve a vajdasági, szerbiai vállalkozóknak a jövőbeni együttműködés reményében. Ehhez hasonló kiállítást szervezett a Magyar–Szerb Kereskedelmi és Iparkamara, együttműködve a Kárpát Régiók Üzleti Hálózat Szabadkai irodájával Szegeden, október 10–11-én, ahol vajdasági, szerbiai kis- és középvállalkozások állították ki termékeiket.

A november 14-én és 15-én tartandó kiállítás ünnepélyes megnyitójára 15-én, csütörtökön 9 órakor kerül sor a nagykikindai Munkásotthonban, ahol jelen lesz Sebők Tibor, a nagykikindai Regionális Kereskedelmi Kamara elnöke, Pásztor Bálint, a VMSZ szerbiai parlamenti frakcióvezetője, valamint több kamarai képviselő, és várják Savo Dobranićot is, Nagykikinda polgármesterét.