2018. március 18. vasárnap
Boldog névnapot Sándor, Ede!

Magyar Szerb Kereskedelmi és Iparkamara Egyesület
6722. Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefon: 70/45-222-33
e-mail: info@mszkik.hu
 

A Transcommers Kft. csapata munkatársat keres

Kamaránk tagja a szegedi Transcommers Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. mára olyan elektronikai ipari vállalkozássá nőtte ki magát, mely fejlett kutatás-fejlesztői részlegének köszönhetően, bármilyen elektronikai koncepciót és konkrét tervet képes számos konstrukcióban megvalósítani. Versenyképességükre és munkájuk színvonalára több mint 20 éves tapasztalatuk és szaktudásuk nyújt garanciát. A Transcommers Kft. csapata most új munkatársat keres Elektronikai projekt menedzser pozícióba.

Feltételek:

- Erősáramú vagy gyengeáramú villamosmérnöki végzettség (elvárt tapasztalat 1 év) vagy Felsőfokú szakirányú képzettség (elvárt tapasztalat 1 év),

- Jártasság teljesítmény elektronikai ismeretekben, nyák tervezésben,

- Jártasság mikroprocesszorok programozásában, "C" programnyelv ismerete,

- Alapos elektronikai ismeretek, tapasztalat, felelőségteljes gondolkodásmód,

- Csapatmunkára való képesség,

- Időszakos külföldi munka végzés miatt a minimum elvárás társalgási szintű angol vagy német nyelvtudás!

A meghirdetett állás nagyfokú tapasztalatot, kezdeményezőkészséget, önálló és szisztematikus munkavégzést igényel, nagyon komoly anyagi és erkölcsi felelősségvállalással. Ezért csak olyan jelentkezőket várnak, akik ezeket a feltételeket elfogadják!

Vajdasági munkavállalók érdeklődését, jelentkezését is várják, akik érdeklődnek a szakma iránt és a külföldi munkavégzést a „szomszédban” folytatnák.

Jelentkezni és további információkat kérni Oláh Imolánál, az info@transcommers.hu e-mail címen lehet! Jelentkezési határidő 2015. május 31.Hozzászólások

Ehhez a hírhez még senki sem szólt hozzá. Legyen Ön az első!

Szóljon hozzá

HTML kód használata nem engedélyezett, de a webcímek automatikusan át lesznek alakítva linkekké. Az e-mail cím soha nem lesz publikálva.. A hozzászólások moderálási jogát fenntartjuk. Az avatarok megjelenítéséhez a Gravatar szolgáltatást használjuk. Töltse föl képét itt: www.gravatar.com.

Remaining characters

security image

Minden  -al jelölt mező kitöltése kötelező!