2018. március 18. vasárnap
Boldog névnapot Sándor, Ede!

Magyar Szerb Kereskedelmi és Iparkamara Egyesület
6722. Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefon: 70/45-222-33
e-mail: info@mszkik.hu
 

Nyomdai kapacitás felajánlása!

Kedves Érdeklődő, leendő Partnerünk!

Csíkos nyomda Szabadka D.o.o. (Kft) üzleti ajánlatát az alábbiakban foglaljuk össze:

A mi nyomdánk 25 évvel ezelőtt lett alapítva, Csíkos József okleveles nyomdász mérnök áltat. Ma korszerű berendezéssel, sokszínű termékskálával, minőséges termékekkel tudunk a piacon működni. Több mint 50 munkásunk van és minden évben valamit fejlesztünk. Új gépet vásárolunk, építkezünk, embereket veszünk fel munkaviszonyba. A széles termékskála biztosítja, hogy ügyfeleink elégedetten, mindent egy helyen megkapva folyamatosan felkeresnek hogy újabb és újabb munkát tudjunk számukra készíteni.

Termékskálánkból kiválasztanám a következőket: tankönyvek, monográfiák, katalógusok, reklám anyagok újévre, kiállításokra és más alkalmakra, röplapok, határidőnaplók gyártása, keményfedeles mechanizmusos mappák gyártása, iskolai füzetek, tömbáruk, digitális nyomtatás a változó adatok nyomtatására és még sorolhatnám a lehetőségeket……….

Egy pár képpel a mellékletben tudom vizuálisan is megmutatni termékeinket.

Ezek mellet, amit leírtam fontos elmondani, hogy cégünk 1993-óta foglalkoztat rokkant személyeket és munka rehabilitációt is végez. Ma, a több mint 50 munkásunkból 31 rokkant személy dolgozik a cégben, ami 60%-ot tesz ki az összes foglalkoztatottunkra nézve.

Több mint 500 visszatérő ügyfelünk (külföldön és belföldön) a bizonyíték, hogy akarunk, szeretünk és tudunk dolgozni. Tagjai vagyunk a Szabadkai Regionális Gazdasági Kamarának, a Magyar – Szerb Kereskedelmi és Iparkamarának és több szakmai szervezetnek is.

Mivel előre meghatározott terméknél tudunk csak pontos árat mondani, amelyet egy kalkuláció előz meg, most árakat nem tudnék mondani.

Amit viszont igen, hogy mi pontos határidőre jó minőségben, kedvező árakon tudunk teljesíteni.

Kedves Érdeklődő, leendő Partnerünk!

Remélem érthetően, röviden el tudtam mondani egy pár dolgot a cégről, de bármiben, amiben tudok segíteni, feleletet mondani, csak nyugodtan kérdezzen, hívjon, írjon.

Tisztelettel:
Csíkos Igor
-------
mr Igor Čikoš, dipl. ing. menadžmenta direktor
Čikoš Štampa d.o.o.
24000 Subotica, Đevđelijska 16/b
Tel/fax: +381 24 547 150, 546 883
www.cikos.rs
cikosigor@gmail.comMellékelt állományok

Állománynév Típus Méret
termekmintak.pdf pdf 425.84 KB

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még senki sem szólt hozzá. Legyen Ön az első!

Szóljon hozzá

HTML kód használata nem engedélyezett, de a webcímek automatikusan át lesznek alakítva linkekké. Az e-mail cím soha nem lesz publikálva.. A hozzászólások moderálási jogát fenntartjuk. Az avatarok megjelenítéséhez a Gravatar szolgáltatást használjuk. Töltse föl képét itt: www.gravatar.com.

Remaining characters

security image

Minden  -al jelölt mező kitöltése kötelező!