2018. március 18. vasárnap
Boldog névnapot Sándor, Ede!

Magyar Szerb Kereskedelmi és Iparkamara Egyesület
6722. Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefon: 70/45-222-33
e-mail: info@mszkik.hu
 

Terra Tender Üzleti ajánlat

A március 16-án induló növekedési hitelprogram plusz konstrukcióval (nhp+) a Magyar Nemzeti Bank az eredeti nhp programból eddig kiszorult, magasabb kockázatú kis- és közepes vállalkozások (kkv) számára teremt a piacinál kedvezőbb hitelfeltételeket. Egy kkv maximum 500 millió forintot kaphat az új konstrukcióban, és az egy vállalkozás által felvett hitel legalább 70 százaléknak beruházási hitelnek kell lennie. A konstrukció keretében az MNB a hitelezési veszteségek 50 százalékát átvállalja a hitelintézetektől legfeljebb 5 évig, ezáltal a biztosítéki követelmények lényegesen csökkennek.

Területalapú támogatások előfinanszírozása agrárvállalkozások részére
Cél: agrárvállalkozások számára az alaptámogatás SAPS elven illetve a zöldítés komponens támogatás előfinanszírozására – pótlólagos fedezet bevonása nélkül - a Növekedési Hitelprogram keretében.

A támogatásra jogosultak, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal nyilvántartásában regisztrált egyéni és társas vállalkozások, őstermelők.
Összege: hektáronként maximum 57 600 Ft vagy 54 200 Ft, minimum 5 millió Ft, felső korlát nélkül. A hitel megfizetése a támogatásból történik. Előfinanszírozható: alaptámogatás SAPS elven és zöldítés komponens

Amennyiben magasabb, akár dupla összegű előfinanszírozásra van szüksége, ajánljuk figyelmébe a Növekedési Hitelprogram keretében igényelhető Zöldkártya hitelt, melyben hektáronként akár 115 200 Ft-ot igényelhet.

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmét  cégünk banki forrásszerzési, és bankköltség racionalizálási illetve tőkebefektetés menedzsment szolgáltatására!

Banki forrásszerzési tevékenységünk elemei

Átvilágítjuk cége jelenlegi pénzügyi helyzetét, meghatározzuk a finanszírozás szempontjából releváns pénzügyi mutatókat. Összeállítjuk a  hitelkérelmi dokumentációt. Elkészítjük a szükséges üzleti tervet, megvalósíthatósági tanulmányt. Segítséget nyújtunk abban, hogy a bankok számára attraktív képet alakítsunk ki cégéről. A bankpiac szereplőitől ajánlatokat kérünk be, azokat összehasonlítjuk, versenyeztetjük.

Segítséget nyújtunk a banki szerződések megkötésében, a folyósítási feltételek megteremtésének folyamatában.

Segítséget nyújtunk abban, hogy bankköltségeinek összessége tekintetében a legkedvezőbb konstrukció álljon cégének rendelkezésére.

Tőkebefektetés menedzsment szolgáltatásunk elemei

Megismerjük, átvilágítjuk cége fejlesztési koncepcióját, ötletét. Elkészítjük az illeszkedő megvalósíthatósági tanulmányt, üzleti tervet. Minősíttetjük projekt elképzelését a befektetői piac szereplőivel (kockázati tőkealapok, magvető alapok, üzleti angyalok, magánbefektetők). Az üzleti tervet a potenciális befektetőkkel egyeztetve alakítjuk, aktualizáljuk. 
A befektetői ajánlatok részletes értékelését, összevetését követően segítséget nyújtunk a hosszútávon legoptimálisabb konstrukció kiválasztásában,  a kapcsolódó szerződés ellenőrzésében, a szerződéskötés folyamatában.

Várjuk megtisztelő érdeklődését!

Forduljon bizalommal nagy banki vállalatfinanszírozói tapasztalattal rendelkező kollegáinkhoz a következő elérhetőségek valamelyikén:

+36 70 490 3029
+36 70 930 0278
+36 70 933 0619
+36 62 647 948Hozzászólások

Ehhez a hírhez még senki sem szólt hozzá. Legyen Ön az első!

Szóljon hozzá

HTML kód használata nem engedélyezett, de a webcímek automatikusan át lesznek alakítva linkekké. Az e-mail cím soha nem lesz publikálva.. A hozzászólások moderálási jogát fenntartjuk. Az avatarok megjelenítéséhez a Gravatar szolgáltatást használjuk. Töltse föl képét itt: www.gravatar.com.

Remaining characters

security image

Minden  -al jelölt mező kitöltése kötelező!