2018. március 18. vasárnap
Boldog névnapot Sándor, Ede!

Magyar Szerb Kereskedelmi és Iparkamara Egyesület
6722. Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefon: 70/45-222-33
e-mail: info@mszkik.hu
 

Több mint 250 kiállító az Újvidéki Vásáron

Forrás: VajdaságMA, 2015. október 5.

A sajtótájékoztatórólHat ország 250 kiállítója vesz részt az újvidéki nemzetközi idegenforgalmi, a lovász és a nemzetközi vadászati, halászati és sportfelszerelési vásáron, közölte mai sajtóértekezletén Slobodan Cvetković az Újvidéki Vásár vezérigazgatója. Elmondta, hogy a vásáron, melyet október 7-10-éig tartanak, a vadászfelszerelés- és vadászfegyvergyártók kínálatával is megismerkedhetnek az érdeklődők.

Az idegenforgalmi vásár fő partnere Montenegró, ezt a vásárt október 8-10-éig tartják, és alkalmat nyújt a montenegrói idegenforgalmi szervezetek, illetve az étel- és italgyártók bemutatkozására is – mondta Miodrag Kankaraš, Montenegró szerbiai főkonzulja.

Az idén első alkalommal rendezik meg a "Wellness & Spa Fest"-et, melynek keretében október 10-én a látogatókat ingyen masszázzsal, étel- és italkóstolókkal várják a szervezők. Október 8-10-éig lovász vásár lesz. A vásár minden nap 10-19 óráig várja a látogatókat, a belépő 300 dinár. Szombaton családi napot tartanak, amikor is egy belépőjegy árán az egész család megismerkedhet a Vásár kínálatával.Hozzászólások

Ehhez a hírhez még senki sem szólt hozzá. Legyen Ön az első!

Szóljon hozzá

HTML kód használata nem engedélyezett, de a webcímek automatikusan át lesznek alakítva linkekké. Az e-mail cím soha nem lesz publikálva.. A hozzászólások moderálási jogát fenntartjuk. Az avatarok megjelenítéséhez a Gravatar szolgáltatást használjuk. Töltse föl képét itt: www.gravatar.com.

Remaining characters

security image

Minden  -al jelölt mező kitöltése kötelező!