2018. március 18. vasárnap
Boldog névnapot Sándor, Ede!

Magyar Szerb Kereskedelmi és Iparkamara Egyesület
6722. Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefon: 70/45-222-33
e-mail: info@mszkik.hu
 

Vám- és külkereskedelmi tanácsadó segíti a Szerbiába beruházókat

A   SOLUTION-C.A.A.  vámtanácsadó ügynökség 2014-ben alakult Szerbiában, Szabadkán,  az államilag liberalizált külkereskedelmi tevékenységek elősegítése céljából. Az ügynökség alaptevékenysége, a külkereskedelmi technikák ismertetése és az ismertetésen túl a technikák operatív megvalósítása, különböző gyártási és külkereskedelmi tevékenységeket végző gazdálkodók körében.

Mint ismeretes  Szerbia  2014-ben  megkapta az uniós csatlakozási tárgyalások megkezdésének dátumát  amivel  új jogszabályi környezet, valamint újabb szolgáltatások kerültek előtérbe, megfrissítve az addig ismert gyakorlatokat. A  S.C.A.A.  Vámtanácsadó ügynökség  kialakult szolgáltatási palettája magában foglal, az eseti tanácsadástól kezdődően, a vámfolyamatok egyedi megtervezésén és kivitelezésén keresztül, az áruk raktári folyamatainak koordinálásáig minden külkertechnikai feladatkört. Célunk, hogy a külkereskedelem normáinak megfelelő ellátási láncban, külkertechnikai szakértelmünkkel és operatív szolgáltatásainkal, egyértelmű jogi környezetben tehessünk eleget Megbízóink igényeinek.

Szolgálltatásaink biztosítják ügyfeleink számára a Szerbiai vámszabályok és egyéb idevonatkozó előírások ismertetését és ezáltal elősegítjük a megalapozott döntések meghozatalát mielőtt a külkereskedelmi tevékenységüket elkezdenék. De szükség szerint tovább is segítjük tanácsainkkal a gazdálkodók tevékenységét.

Forduljon hozzánk bizalommal, mi tudjuk a megoldást!

Kapcsolat:

Varga Szilveszter O.e.c.
Ügynökség vezető - tulajdonos

24000 Szabadka, Szerbia
Kiss Ernő u. 28 sz.
e-mail: solution.caa@gmail.com
www.customs-advisor-serbia.com
Tel: +381 24 600 373, +381 63 537 987Mellékelt állományok

Állománynév Típus Méret
ceg_szorolap_magyar.jpg jpg 155.19 KB

Hozzászólások

Ehhez a hírhez még senki sem szólt hozzá. Legyen Ön az első!

Szóljon hozzá

HTML kód használata nem engedélyezett, de a webcímek automatikusan át lesznek alakítva linkekké. Az e-mail cím soha nem lesz publikálva.. A hozzászólások moderálási jogát fenntartjuk. Az avatarok megjelenítéséhez a Gravatar szolgáltatást használjuk. Töltse föl képét itt: www.gravatar.com.

Remaining characters

security image

Minden  -al jelölt mező kitöltése kötelező!