Immáron tizenötödik alkalommal kerül megrendezésre Topolyán szeptember 7-e és 9-e között a mezőgazdasági és gazdasági kiállítás a topolyai Piac Közvállalat nagy csarnokában és annak környékén. Az EXPO 2018 Bačka Topola-Topolya kitűnő alkalmat biztosít arra, hogy egy helyen nagy számú üzletember találkozhasson, ötleteiket és tapasztalataikat megosszák egymással, valamint új üzleti kapcsolatokat építsenek.

A több éves hagyomány, valamint az egyre több hazai és külföldi kiállító bizonyítja ezen rendezvény jelentőségét. Kiállítóként mezőgazdasági termelőket, valamint fém- illetve műanyag termékeket gyártó, famegmunkáló, vegyiparral, IT felszereléssel, építészettel, bőr-, textil- feldolgozó iparral, gépészettel, idegenforgalommal és vendégláttással, stb, foglalkozó vállalkozásokat várnak. Cél, hogy a hagyománnyal rendelkező rendezvény alkalmat nyújtson a termelőknek, gyártóknak, hogy bemutathassák termékeiket és szolgáltatásaikat a szélesebb fogyasztói rétegnek.

Szeptember 8-án az Expo keretében kerül majd sor a Kárpát-medencei Magyar Gazdák Egyeztet? Fóruma (KEF) konferenciájára. A KEF a magyarországi mellett a horvátországi, erdélyi, délvidéki, felvidéki, muraközi és kárpátaljai magyar agrárszervezeteket fogja össze, ezáltal pedig több ezer határon túli gazdát tömörítő egyesülésnek tekinthető. A Kárpát-medencei Magyar Gazdák Egyeztető Fórumának több mint húsz határon túli gazdaszervezet a tagja, a pártoló tagsággal együtt pedig száznál több szervezetet érint. A fórumot a Művelődési Ház mozitermében szervezik majd meg.