Immáron tizenötödik alkalommal kerül megrendezésre Topolyán szeptember 7-e és 9-e között a mezőgazdasági és gazdasági kiállítás a topolyai Piac Közvállalat nagy csarnokában és annak környékén. Az EXPO 2018 Bačka Topola-Topolya kitűnő alkalmat biztosít arra, hogy egy helyen nagy számú üzletember találkozhasson, ötleteiket és tapasztalataikat megosszák egymással, valamint új üzleti kapcsolatokat építsenek.

A több éves hagyomány, valamint az egyre több hazai és külföldi kiállító bizonyítja ezen rendezvény jelentőségét. Kiállítóként mezőgazdasági termelőket, valamint fém- illetve műanyag termékeket gyártó, famegmunkáló, vegyiparral, IT felszereléssel, építészettel, bőr-, textil- feldolgozó iparral, gépészettel, idegenforgalommal és vendégláttással, stb, foglalkozó vállalkozásokat várnak. Cél, hogy a hagyománnyal rendelkező rendezvény alkalmat nyújtson a termelőknek, gyártóknak, hogy bemutathassák termékeiket és szolgáltatásaikat a szélesebb fogyasztói rétegnek.

A csarnokban lévő zárt kiállítótér területe 420 m². A szervező osztja fel a teret, határozza meg a kiállítók helyét, 2m x 3m vagy 3m x 3m felületet biztosítva. A csarnok középső részében lehetőség van más területű kiállítóhelyek kialakítására is. Szükség szerint villanyáram biztosítása is megoldható. Az egyéb igények további megbeszélések tárgyát képezik.

A kiállítók bekerített kültéren is kiállíthatnak (a topolyai Piac Közvállalat parkolójában) megbeszélés szerint, a kiállító igényeihez alkalmazkodva.

A csarnok és a külső kiállítótér éjszaka zárt, bekerített és megvilágított. A rendezvény ideje alatt az őrzésről hivatásos örzővédők gondoskodnak.

A látogatóknak belépés a kiállítás területére ingyenes.

A kiállítótér elfoglalása és a termékek elhelyezése 2018. 09. 6. (csütörtök) 12:00 órakor kezdődik, míg azok kiürítése a kiállítás befejezése után 2018. 09. 9. (vasárnap) 17:00 órai kezdettel történik.

A kiállítók részt vehetnek más kísérőrendezvényeken is a szervezőkkel történő egyeztetés alapján. A szervezők a kiállítás ideje alatt a kiállítóknak és a látogatóknak (gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt) érdekes programokat nyújtanak, melyeket a kiállítás előzetes mősorában láthatnak.

Jelentkezesi lap 2018